De nieuwe release van Ger Edwards, “Waarom Fluister Ik je Naam Nog

Griekse bouzouki snaren

Voor de productie van dit nummer zijn échte Griekse bouzouki snaren gebruikt. Verwacht echter géén ‘après-ski-, hakke- of hoempapa- versie’, want Ger Edwards wil qua uitvoering trouw blijven aan de stijl en wens van Benny Neyman, mocht het nummer ooit gecoverd worden. Deze nieuwe uitvoering heeft een mellow-achtige sfeer en is eveneens eerlijk en integer. Zo zal deze versie zeker de oudere generatie opnieuw aanspreken. ‘Waarom fluister ik je naam nog’ is voor Ger Edwards geproduceerd door snaren virtuoos Leo Sienot en is uitgebracht onder het label UltimateDisk De RTV-promotie wordt verzorgd door Maurice Edelenbosch en de videoclip is gemaakt door Jaap van Didden.

Ger Edwards – ‘Waarom fluister ik je naam nog’

ISRC: NLQN72200006 – bestelnummer: UD22006 – label: UltimateDisk

YouTube player
YouTube player