Ger Edwards heeft 20 september meegedaan aan de voorrondes van het songfestival voor ouderen 2022 in Oss. Hij zong het liedje: ‘ Ode aan Maastricht’,  bekend van Benny Neyman. Kees van Zantwijk begeleide Ger op de vleugel tijdens de uitvoering op het podium in het theater.

Het was voor Ger een unieke kans om zijn zangkunsten te laten horen aan mensen in het vak die bezig zijn met zingen op een artistieke manier. Deze eerste voorronde waar Ger aan meedeed was op 20 september 2022 in Theater De Lievekamp in Oss.. De jury was erg gecharmeerd van Ger, Het niveau van de kandidaten was trouwens erg hoog. Uit de 17 liedjes die werden gezongen, koos de jury 5 liedjes die overwegend door opera geïnspireerd waren. Het optreden van Ger in het theater, kun je hieronder terugkijken. Volgend jaar zal Ger ‘acte de presence’  geven met een ander liedje.

YouTube player