Ger Edwards geeft hoop met ‘OP EEN MOOIE ZOMERMORGEN’

Liefhebbers van mooie luisterliedjes zoals we dat bijvoorbeeld gewend zijn van Benny Neyman, kunnen hun hart ophalen! De nieuwe single van Ger Edwards, ‘Op een mooie zomermorgen’ is een heuse parel geworden. Ger bracht onlangs nog zijn eigen liedjes ‘Rozen Bloeien Boven Doornen’ en ‘Glans in de nacht’ uit. Hij vond het nu tijd om zijn ‘Tribute aan Benny Neyman’ aan te vullen met een cover die al heel lang op zijn verlanglijstje stond.

‘Op Een Mooie Zomermorgen’ is een coverversie van ‘Eines Morgens, eines Tages’ uit 1987 van de nu inmiddels 80-jarige Gitte Haenning.  Benny Neyman voorzag deze in 1989 van een Nederlandstalige tekst. Luisteraars die het rumoer zat zijn en verlangen naar hoop en mooie klanken, zullen zich helemaal kunnen vinden in deze bewerkte versie van Ger Edwards. De productie heeft een opbouw in 7 modulaties en er is gebruik gemaakt van veel echte strijkers, waarbij de backings een duel vormen met de leadzang van Ger.

Voor Ger was het een hele eer de zangopname en de mix van ‘Op Een Mooie Zomermorgen’ te mogen doen bij niemand minder dan Hanskie Beneker, een producent die vele producties maakte in de Wisseloordstudio’s en werkt met grote namen zoals Rene Froger, Lee Towers en Waylon, maar heeft ook veel met Benny Neyman persoonlijk opgenomen.

Ger Edwards, ‘Op een mooie zomermorgen’ Release 10 april 2024
Release & Promotie: UltimateDisk