Tribute to Benny Neyman show

Dat Ger Edwards regelmatig met Benny Neyman wordt vergeleken, daar kun je je natuurlijk tegen verzetten, maar je kunt dat natuurlijk ook omarmen.  De wens van het publiek, heeft Ger Edwards doen besluiten om meer nummers van zijn idool te gaan zingen. Daarom komt Ger voor de liefhebbers van Benny Neyman met een 45 minuten durende Tribute show waarin hij diverse bekende en minder bekende liedjes van zijn idool zingt. De show wordt live gezongen onder begeleiding van professionele orkestbanden. Hiermee worden verbondenheid en nostalgie gecreëerd. Ter promotie van deze Tribute show, bracht Ger zijn versie van Waarom fluister ik je naam nog op single als eerbetoon. Zijn nieuwste single:  ‘Op een mooie zomermorgen’  uitgekomen op 10 april 2024, is opnieuw een eerbetoon aan de helaas te vroeg overleden Benny Neyman.

In een overzicht* hieronder, een opsomming van alle liedjes die Ger ten gehore zal brengen uit het oeuvre van Benny Neyman. Verwacht echter géén ‘hoempapapa verbasteringen’  want Ger Edwards wil qua uitvoering trouw blijven aan de stijl en wens van Benny Neyman:

*Sommige liedjes zijn verwerkt in een medley.

Ger Edwards beschikt over een uitstekend klinkende zanginstallatie die geschikt is voor een groep of gezelschap tot 120 personen.